MedaKitap JAZZ BULUŞMASI, Sibel KÖSE & Kamil ERDEM

sibel köse

 

Caz vokal ve bas gitarla gerçekleştirilecek sofistike bir caz buluşması…

Türkiye’nin önde gelen caz şarkıcılarından Sibel Köse ve bas gitar sanatçılarından Kamil Erdem, MedaKitap’ın katkılarıyla Route Ankara Sahnesinde. Sibel Köse’nin vokal gücü ve Kamil Erdem’in bas notalarıyla sıra dışı bir caz deneyimi Ankaralı caz dinleyicilerini bekliyor.

Sibel Köse bir doğaçlama ustasıdır. ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde öğrenci olduğu yıllarda profesyonel olarak şarkı söylemeye başladı. Bir yandan caz ustalarıyla çalışarak deneyim kazanırken, diğer yandan uluslararası seminerlere ve yaz okullarına katılmış, festivallerde yer almıştır.

Müziğe klasik gitarla başlayan Kamil Erdem, zamanla caza ve temel seslere duyduğu ilginin etkisiyle basgitar ve kontrbasa yöneldi. Erdem 1990’da Asiaminor topluluğunu kurdu. Kamil Erdem, farklı türlerdeki uluslararası projelerde birçok Avrupalı, Orta Doğulu ve Amerikalı müzisyenlerle konser ve albüm çalışmaları yapmıştır.

Jazz Buluşmasına katılan her konuğa Jazz ve Jam Session olgularının şiirsel karşılıklarının arandığı Serdar Aydın’ın Jazz adlı kitabı (MedaKitap Yayınları, 2017, 140 sayfa) armağan edilecektir.

08 Aralık 2017, Cuma, 20:30,

Biletler Biletix ve Route Ankara Sahnesi Gişede.

 

jazz_meda

YAZAR: medakitap

mm

Check Also

“TANRI VE KRAL İNDRA” ÜZERİNE BİR DENEME – SEDA ZENGİN

Yabancı, yabancı, gitme ve beni bırakma* paradesee jaana nai परदेसी जाना नै     . …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir