ANKARA EDEBİYAT BULUŞMALARI CEMİL KAVUKÇU İLE DEVAM EDİYOR

ZAYTUNG ZONE & MedaKitap Ankara Edebiyat Buluşmaları Cemil KAVUKÇU ile devam ediyor.

 

Ankaralı bir yayınevi olan MedaKitap, 1 Ekim 2016’da Zaytung Zone ile başlattığı Medakitap&Zaytung Zone Ankara Edebiyat Buluşmaları’nın ikincisinde, çok sayıda yapıtı edebiyatımıza kazandırmış, usta bir öykücüyü konuk ediyor. Yazar Cemil Kavukçu’nun konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte, “Öykünün Üç Ası: Atmosfer, Karakter, Kurgu” ile birlikte “Öykü Ne Değildir” ve yazarın son kitabı “Maviye Boyanmış Sular”dan da söz edilecek. Öyküseverlerin ve Cemil Kavukçu okurlarının kaçırmaması gereken etkinlik 12 Kasım Cumartesi, 14.00–16.00 saatleri arasında Zaytung Zone’da gerçekleşecek.cemil-kavukcu-imj

Cemil Kavukçu, 1951’de İnegöl’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünü 1976‘da bitirdi. Öyküleri, 1980’den bu yana çeşitli dergilerde yayımlandı. “Patika” adlı yapıtıyla 1987’da Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü‘nü ve 1996’da “Uzak Noktalara Doğru” adlı öykü kitabıyla Sait Faik Hikâye Armağanı‘nı, 2009’da “Angelacoma’nın Duvarları” adlı anlatısıyla Sedat Simavi Edebiyat Ödülü‘nü, 2013’te de Erdal Öz Edebiyat Ödülü’nü kazandı. “Maviye Boyanmış Sular”, yazarın son kitabıdır.

Ankara Edebiyat Buluşmalarında edebiyatçılar konuk edilerek, söyleşiler, paneller ve imza günleri ile edebiyatseverlerin Ankara merkezli olarak bir araya gelmeleri hedeflenmektedir.

 

ZAYTUNG ZONE & MedaKitap Ankara Edebiyat Buluşmaları, 2017 yılı yaz dönemine kadar devam edecek; ücretsiz düzenlenen etkinliklerin duyurusu katılımcılara sosyal medya ve basın aracılığıyla duyurulacaktır. Ankara Edebiyat Buluşmalarında tüm edebiyatseverlerle buluşmak dileğiyle, saygıyla duyurulur.

ZAYTUNG ZONE & MedaKitap

 

ZAYTUNG ZONE & MedaKitap

Ankara Edebiyat Buluşmaları

Meşrutiyet Cad. Konur Sokağı Nu: 8 Kızılay / ANKARA

12 Kasım 2016, Saat: 14:00  Tel: 0537 – 2011320

 

cemil-kavukcu-afis

YAZAR: medakitap

mm

Check Also

“TANRI VE KRAL İNDRA” ÜZERİNE BİR DENEME – SEDA ZENGİN

Yabancı, yabancı, gitme ve beni bırakma* paradesee jaana nai परदेसी जाना नै     . …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir