MedaKitap 1 Yaşında!

medalogo

MedaKitap Yayınlarının düzenlediği Ankara Edebiyat Buluşmaları, yayınevinin kuruluş yıldönümü kokteyli ile devam ediyor.

 

MedaKitap Yayınları 1 Yaşında!

 

Ankaralı bir yayınevi olan MedaKitap Yayınları, 1 Ekim 2016’da başlattığı Ankara Edebiyat Buluşmalarına MedaKitap Yayınları’nın 1. Yaş günü kutlamasıyla devam ediyor.

2016 yılı Ocak ayında yayın hayatına başlayan MedaKitap Yayınları, 2016 yılı içinde yayınladığı kitaplardan sonra, Ocak 2017’de de, Ali Hikmet Eren’in Kirli Tahir ve MedaKitap Tayfası’nın ortak projesi olarak hayata geçen, Serdar Aydın’ın yayına hazırladığı Beethoven’ın Odası kitaplarını da 1. yaş gününde okurla buluşturuyor.

“Bu korkunç, acımasız ve merhametsiz dünyada, içimizdeki derdi söyleme ve öteki ile paylaşabilme kaygımız var…” düşüncesiyle bir yıl önce yola çıkan MedaKitap, iki yeni kitabını raflardan önce, geleneksel Buluşma Kokteyli ile okurları ve edebiyatseverlere buluşturuyor.

28 Ocak 2017 Cumartesi 16.00’te Erguvan Kapısı’nda (Konur Sokak 11 / 7 Kızılay / ANKARA Tel: 0.312 – 417 25 62) gerçekleşecek buluşmaya bütün edebiyatseverler davetlidir.

Yayın hayatında birinci yaşını dolduran MedaKitap Yayınları’nın, davetlilere özel bir de armağanı var; Serdar Aydın’ın yayına hazırladığı ortak bir MedaKitap projesi olan, Beethoven’ın Odası!

İki haftada bir, Cumartesileri yapılacak olan MedaKitap Ankara Edebiyat Buluşmaları’nda edebiyatçılar konuk edilerek, söyleşilerle, edebiyatseverlerin Ankara merkezli olarak bir araya gelmeleri hedefleniyor.

MedaKitap Ankara Edebiyat Buluşmaları, Mayıs 2017’ye kadar devam edecek olup, ücretsiz düzenlenen etkinliklerin duyurusu, sosyal medya ve basın aracılığıyla ayrıca duyurulacaktır.

Ankara Edebiyat Buluşmalarında tüm edebiyat-severlerle buluşmak dileğiyle, saygıyla duyurulur.

MedaKitap

AFİŞ

YAZAR: medakitap

mm

Check Also

“TANRI VE KRAL İNDRA” ÜZERİNE BİR DENEME – SEDA ZENGİN

Yabancı, yabancı, gitme ve beni bırakma* paradesee jaana nai परदेसी जाना नै     . …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir